Премини към основното съдържание

Доставка и плащане

Вие сте тук

Доставка и плащанe:

При нас няма подвеждащи условия. Всичко е кристално ясно и сме точни коректни хора.

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА: 5 ЛЕВА ДО ОФИС НА СПИДИ, 7 ЛЕВА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА.

Плащането става с наложен платеж в момента на получаването на пратката – тоест заплащате на куриера в брой или в офиса на Спиди. Клиетът преди да заплати поръчката си може да види продукта и ако му хареса да го заплати. Ако не му хареса може да го върне обратно като заплати транспорта в едната посока - 5 лева(транспорта в другата посока ние ще го заплатим). След като пристигне поръчката при нас, ние ще е приготвим и ще се свържем с вас задължително на посочения телефон за да ви информираме че е изпращаме и кога ще е при вас пратката. Всички поръчки се обработват всеки работен ден до 15.30 часа и се изпращат веднага. На следващият ден пратката ще е в офиса на Спиди или на вашият адрес който сте ни написали. Ако не можем да се свържем с вас на посочения телефон, пратката няма да бъде изпратена!!!

През почивните(събота и неделя) и празнични дни не работим и не изпращаме пратки. Доставки се извършват само на територията на република България!

ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА: 5 ЛЕВА ДО ОФИС НА СПИДИ, 7 ЛЕВА ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА.

За повече информация може да се свържете с нас като ни позвъните на 0894 445908, всеки делничен ден от 10.00 до 17.00 часа.

ИЗПРАЩАМЕ ВСИЧКИ ПРАТКИ САМО С КУРИЕРСКА ФИРМА СПИДИ!!!