Премини към основното съдържание

Полезна информация

Вие сте тук

Полезна информация:
Медицинската стомана със своите доказани хипоалергенни свойства вече е наложена като най-подходящия материал за изработка на бижута. Ще ви изброим няколко причини да изберете бижутата от Медицинската стомана 316L вместо Среброто с проба 925.

1. Износване: Медицинската стомана с проба 316L, която се ползва за изработка на бижута е много по твърда сплав, която се износва много по-бавно и не се окислява. Окисляването при среброто разяжда малък слой от него и с течение на времето всяко почистване и премахване на окисленията намаляват дебелината му.

2. Почистване: Медицинската стомана с проба 316L се почиства предимно с вода и сапун. За почистването на среброто от окисите ви трябват специални киселини или пасти, които да премахнат наслояванията на продукта.

3. Алергия: Всеки преди да си купи даден аксесоар първо си задава въпроса дали няма да получи възпаление или алергия, понеже някои хора имат непоносимост към определени метали или покрития. Медицинската стомана с проба 316L не предизвиква възпаления, тя не случайно се използва в стерилна медицинска среда.

4. Цена: Бижутата от Медицинската стомана са няколко пъти по евтини от сребърните с проба 925. Това е една от причините много хора да предпочитат стоманата без дори да подозират, колко плюсове се крият въпреки ниската й цена.

5. Модели: Тук отново положението е в полза на Медицинската стомана, защото материалът е по твърд и това позволява изработката на много фини детайли, които при среброто бързо изчезват.

За цените в сайта obeci.bg
Относно цените които ви предлагаме са възможно най-ниските на пазара и качеството на продуктите е на високо ниво. Ако не вярвате посетете близък до вас магазин в който се продават подобни продукти и сверете цените. Също може да проверите в интернет има няколко подобни сайта за обеци. Установих ме че една част от моделите обеци се дублират в конкурентни сайтове, но на някой модел цена му е двойна и дори тройна.

Защита за личните данни.
Онлайн магазин obeci.bg ви гарантира че вашите лични данни ще се използват единствено и само за целите на поръчката. Бъдете сигурни че ние за напред няма да ви изпращаме с имейли за нови продукти и други подробни промоции.

За повече информация не се колебайте да се свържете с нашият онлайн консултант или позвънете на следният телефон:0894 445908