Премини към основното съдържание

Поръчки

Вие сте тук

КАК СЕ ПАЗАРУВА В САЙТА
Пазаруването е изключително опростено, с една единствена цел да е удобство за нашите клиенти. Не се изисква специална регистрация. Данните, които въвеждате по време на своята поръчка са строго поверителни и ще бъдат използвани само за доставка на поръчаните от Вас продукти. Бъдете сигурни че ние за напред няма да ви изпращаме с имейли за нови продукти и други подробни промоции.

Как да поръчате в 3 стъпки
1. Избирате продукт и натискате бутона "Добави в кошницата", влизате в количката(горе в дясно), съдържаща желания от Вас продукт или продукти.
2. След това натискате бутона "Плащане" и попълвате информацията за доставка - име, фамилия, адрес, пощенски код, град, e-mail, телефон. На същата страница можете да напишете някакъв коментар към поръчката си (по желание).
3. Когато попълните информацията, натискате бутона "Прегледай поръчката", проверявате за последно да ли всичко е написано точно в поръчката и натискате бутона "Поръчай" Готово! Това е последното нещо, което трябва да направите. Поръчката Ви е приета. Ще получите на e-mail-а си копие на направенета от Вас поръчка. В рамките на работния ден ще получите и обаждане за потвърждение от наш служител.

Доставка до адрес в цялата страна между 1 и 2 работни дни.
Доставка на цена от 5 лева при поръчки под 25 лева
Всички поръчки, направени от Понеделник до Петък, се доставят на следващия ден(ако живеете в по голям град). Поръчки, направени в Събота и Неделя, се обработват и изпращат в Понеделник, за да бъдат доставени във Вторник.

Връщане на закупена стока от сайта obeci.bg.
Ако евентуално получите продукт с дефект ще ви помолим да ни звъннете на следния номер: 0894 445908 и ще ви бъде подменен по най-бързия начин, като изцяло транспорта ще е за Наша сметка.
Ако си поръчате даден продукт и желаете да го смените(без да бъде носен), вие можете да ни позвъните на следния номер: 0894 445908 и ще ви бъде подменен, като изцяло транспорта в двете посоки ще е за Ваша сметка. Това правило важи до 7 дни от датата на закупуването, за целта трябва да ни кажете само номера на вашата поръчка.

Приятно пазаруване Ви пожелава екипа на obeci.bg