Премини към основното съдържание

Ланци от стомана

Вие сте тук

За всички, които предпочитат по-големи и тежки ланци като аксесоар, среброто може да се окаже доста скъп избор. В такъв случай няма да сгрешите, ако се насочите към стоманата.

Предимствата пред среброто са много, начело с цената и факта, че стоманата не променя цвета си с времето – не потъмнява. Друго предимство е, че стоманеният ланец е почти невъзможно да бъде скъсан, надраскан или повреден по-какъвто и да е начин.

2014-New-Arrival-Casual-Men-Necklaces-font-b-Silver-b-font-Stainless-Steel-font-b-Braided.jpg

Устойчивостта на стоманата като материал я прави особено предпочитана от мъжете. От стомана обаче могат да бъдат изработени и по-фини аксесоари, подходящи и за дами. Дори и да изберете ланец с неравни повърхности или по сложна плетка, това не трябва да ви притеснява, защото стоманата позволява извивките да се заоблят и така няма как да се стигне до закачане на дрехи или драскотини по кожата. Подходяща е за изработка, както на ежедневни бижута, така и на такива за по-специални случаи.

Стоманата не предизвиква алергични реакции, за разлика от всички останали метали и това я прави подходящ избор за хора с чувствителна кожа.