Премини към основното съдържание

Обеци с магнит

Вие сте тук

img-thing.jpgРазличните видове пиърсинг могат да привлекат вниманието на всеки от нас в определено момент, но не всеки иска или има смелост трайно да продупчи мястото, където би желал обеца. За щастие при някои от видовете пиърсинг има компромисен вариант, при който можете да се сдобиете с обеца на желаното място, но без страничните проблеми като болка или перманентна дупка. Този вариант са обеците с магнит.

Тях можете да използвате като имитация на флешове или друг вид обеци по цялото ухо в зависимост от вашите препочитания. Можете да сложите обеци с магнит на устните, на езика, а също и на носа. Този тип обеци могат да дадат предварителна представа как би изглеждал пиърсинг на въпросното място и в случай, че ви хареса можете да си направите постоянен. За разлика от другите видове обеци, не е необходимо да чакате зарастването на дупката, за да ги смените, а можете да го направите по всяко време, когато ви омръзнат.

Този тип обеци са подходящи  и за деца и носенето има няма никакви странични ефекти върху организма. Също като при другите видове обеци и при тези с магнит има голямо разнообразие от видове, форми и материали, от които се изработват.